16 Ağustos 2015 Pazar

MUTFAK MASALARI VE DOLAPLARININ UYUMU

Evlerimiz hepimiz için huzur bulduğumuz yerlerdir. Burada dinlenir ve ailemizle ya da arkadaşlarımızla eğleniriz. Güzelce yemeklerinizi yediğimiz ayaklarımızı rahatça uzatıp dinlenebildiğimiz ve çocuklarımıza güzelce bakıp onları sevebildiğimiz bir yerdir. Buranın mutluluk verici ve güzel hissettirmesi çok önemlidir. Özellikle hanımlarımız için mutfağın yeri çok ayrıdır. Mutfaklarının içinde bulunan mutfak masası ve mutfak dolaplarının birbiriyle uyumu onlar için çok önemlidir. Hepsinin güzel bir uyum içerisinde olmalarını ve harika gözükmelerini isterler ki bu da en doğal haklarıdır.
Bir dekorasyon mağazasına girip mutfak masaları ve mutfak dolaplarına baktığınızda bin bir türlü çeşit model göreceksiniz. Herkesin zevki ve rengi farklı olduğundan ötürü çeşitlilik son zamanlarda git gide artmakta olan bir şeydir. Sonuçta insanoğlu çoğalıyor ve bu da farklı fikirlerin ortaya çıkmasına sebep oluyor değil mi? Mutfak dolapları mutfakta en çok ayrıntıyı barındıran ve dikkat çeken şeydir. Mutfak dolaplarının modelleri de her bayana özel farklı renk ve çeşitler de piyasaya sürülmüştür. Ahşap görünümlüsünden spor görünümlüsüne bir bayanın hayal edebileceği her türlüsünü günümüz dünyasında üretimciler hanımlarımıza sunmakta ve daha iyilerini yapmaya çalışmaktadır. Bunlara uygun olarak tabii ki de mutfak masaları da bire bir uyumlu tasarlanmıştır. Çünkü ikisinin uyumu çok büyük önem arz etmekte ve düzenin güzelliğinin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. 

Mutfak masaları da mutfak dolapları gibi oldukça çeşitlidir. Geometrik şekiller sıklıkla kullanılır ve bunların aralarından kare ve yuvarlak en çok tercih edilenleridir. Kullanım kolaylığı ve pratikliği sayesinde de tercih edenlerin sayısı baya bir fazladır. Mutfak dolapları ile uyumu ise Xavi ve Iniesta gibi olmalıdır. Hayran bırakıcı ve uzun kullanımlık… Mutfakta en çok tercih edilen masalar katlanabilir masalardır diyebiliriz çünkü genellikle evlerde ki mutfaklar diğer odalara göre biraz daha küçük olduğu ve bu sebepten ötürü yer açılmasına ihtiyaç duyulduğu için bu modeller biraz daha ön plana çıkabilmektedir. Tabii bunları seçerken mutfak dolaplarınızla olan uyumunu dikkatten kaçırmamanız gerekir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder