16 Ağustos 2015 Pazar

SÜRGÜLÜ RAY DOLAPLAR

Ray Dolaplar hepimizin evinde önemli bir ihtiyaç olmuş ve ayrıca dekorasyon konusunda bizim dikkat ettiğimiz önemli etkenlerden biri haline gelmiştir. Evinizde güzel ve dikkat çekici ray dolap modelleri olması için size bir liste hazırladık buyurun;

Sürgülü Ray Dolap Modelleri:


SRD 5588: Bu model de önceden kıyafetlerini aynı anda görmek isteyenler göremiyordu fakat şimdi kapak enleri genişlediği için bütün kıyafetler aynı anda görülebiliyor.
SRD 5588 Sürgülü Ray Dolap

SRD 5578: Bu Sürgülü Ray Dolap modellerinde ise kapak enleri iki metreyi bulduğu için bütün kıyafetleri aynı anda görebiliyorsunuz ve yerden tasarruf ediyorsunuz.

SRD 5578 Sürgülü Ray Dolap

SRD 5536: Bu model de harika renk uyumu ve kıyafetlerinizin aynı anda görünümüyle kıyafetlerinizi zevkle yerleştirecek ve onların dolapla uyumuna hayranlıkla bakacaksınız.
SRD 5536 Sürgülü Ray Dolap

SRD 5560: Sürgülü Ray Dolaplar uygulandıkları, yerleştirdikleri alanın bir parçasıymış gibi görüntü vermektedirler. Bu model de dolabınızın kapağı yer sıkıntısı açmadan kapanıp açılabiliyor ve bu sebepten ötürü hem yerden tasarruf ediyorsunuz hem de muhteşem zevkinizle gurur duyuyorsunuz.
SRD 5560 Sürgülü Ray Dolap

3 KAPAKLI: Bu model kullanım alanına müthiş bir rahatlık kazandırır ve sanki bir duvarmış gibi durur. Yani hiç yer kaplamaz ve yerden müthiş bir tasarruf edersiniz. Genellikle yatak odalarında tercih edilir ve evli çiftlere çok büyük rahatlık sağlar.
3 Kapaklı Sürgülü Ray Dolap

SRD 5369: Sürgülü Ray Dolaplar sizin mekânınıza benzersiz dekorasyon güzelliği katar. Bu model de onlardan biri zevkli görünümü ve zengin alternatifleriyle beraber kullanım rahatlığı çokça birçok kişi tarafından tercih edilmesine sebep olmuştur.
SRD 5369 Sürgülü Ray Dolap

5 KAPILI RD963: Bu model ise genellikle yatak odalarında ve çocuk odalarında tercih edilir çünkü zengin alternatifleri ve pratik kullanımı çok büyük rahatlık ve kolaylık sağlar. Geniş bir eşya kapasitesine sahiptir.
5 Kapılı RD963 Sürgülü Ray Dolap

RD 123 3 KAPILI: Geniş ve kaliteli model yelpazesine sahip bir modeldir. Ayrıca sizin tercihinize ve isteğinize göre mekâna göre ayarlamalar yapılmaktadır. Pratik olması ve rahat kullanımı çok önemlidir.
RD 123 3 Kapılı Sürgülü Ray Dolap



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder